Diari digital d'Andorra Bondia

L'Associació d'Amics Populars d'Andorra fa una crida a la participació en les eleccions catalanes


Escrit per: 
Agències

Dijous vinent 11 de novembre, en un acte simbòlic d'enganxada de cartell electoral, l'Associació d'Amics Populars d'Andorra farà oficial l'obertura de la seva seu social ubicada a Escaldes-Engordany.

Juan Antonio del Pino, president de l'associació, ha explicat que aprofitaran aquesta època electoral a Catalunya per acabar d'implantar-se entre els residents espanyols i ha fet una crida a la participació de cara als comicis al Parlament català del 28 de novembre.
L'Associació d'Amics Populars d'Andorra activa la seva presència al país amb una seu social a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany que estarà oberta diàriament. El seu president, Juan Antonio del Pino, ha explicat que aquest fet s'emmarca 'en l'estratègia del Partit Popular d'obrir diferents delegacions a tot el món i donar un suport a totes les persones que es mostren afins a la ideologia del PP'.
Segons ha explicat Del Pino, l'Associació d'Amics Populars té comptabilitzades a Andorra al voltant de 300 persones relacionades amb el PP. De fet, el darrer cens comptabilitzat des de Madrid apuntava a 10.000 persones del PP residents a l'estranger. L'encarregat de coordinar-los és Alfredo Prada, director del Departament del PP a l'exterior.
L'objectiu de l'obertura del local és mantenir informats els residents espanyols en relació a qualsevol tema polític. En el futur més immediat, s'organitzaran fòrums i sopars col·loqui que aportaran temes de debat d'interès per als residents espanyols, però oberts també a la resta de persones del país.

Crida a la participació
L'Associació d'Amics Populars d'Andorra també farà campanya per les eleccions catalanes del 28 de novembre. Primer de tot, però, Del Pino ha fet una crida a la participació 'voti a la ideologia que votin'. Pel que fa estrictament a la campanya de partit, el president dels populars andorrans ha avançat que dijous 11 de novembre a les 23 hores faran una enganxada de cartell simbòlica a la mateixa seu de l'associació.  En aquest acte és prevista l'assistència d'un diputat europeu i algun candidat, tot i que de moment Del Pino no ha desvetllat els noms a l'espera de la confirmació.
D'altra banda, Juan Antonio del Pino també ha explicat que es mostren partidaris que en properes eleccions els residents puguin exercir el seu dret a vot amb urnes instal·lades a la mateixa Ambaixada espanyola, tal com fan d'altres residents estrangers.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Si, votarem al PP, en agraïment a l'impost que va ficar per als treballadors residents a Andorra. Moltes gràcies!!! També en agraïment per la difusió de la cultura del "pelotazo". No és que els altres partits siguin millors, però no ens enganyen tant

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte