Diari digital d'Andorra Bondia
El secretari general de Liberals d'Andorra, Amadeu Rossell.
El secretari general de Liberals d'Andorra, Amadeu Rossell.

LdA aposta per la transparència i fa públics els comptes al web


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Liberals d’Andorra fa un pas més en l’aposta per la transparència i fa públics els seus comptes al web del partit. Així ho va explicar ahir el tresorer de la formació, Maanan Aouraghe, després que l’executiva hagués adoptat aquesta decisió. 
Aouraghe, que va destacar que la formació “no té res a amagar” i que des que ell n’és tresorer el partit “només ha funcionat amb recursos propis dels afiliats i electes i mai amb recursos aliens”, va reiterar que “no tenim excuses” per haver presentat els comptes dels exercicis 2015 i 2016 al Tribunal de Comptes fora del termini establert per la llei, si bé va voler treure ferro a la qüestió, ja que eren els primers comptes que es presentaven d’acord amb la nova Llei de partits i “no hi havia precedent”. Així mateix, el tresorer de LdA va avançar que els comptes del 2017 ja s’han lliurat malgrat que es volia esperar a les recomanacions per tal d’incloure-les.
D’altra banda, i recollint el desafiament llançat pel cap de Govern a l’oposició en el sentit que es “mullés” i digués ubicacions alternatives a les Tresoles per a l’heliport, el secretari general de Liberals d'Andorra, Amadeu Rossell, que va lamentar la “improvisació” de l’executiu en tot aquest afer, va recordar a l’executiu anteriors projectes que comptaven amb l’aval dels informes pertinents i que, finalment, per un o altre motiu es van acabar descartant.
En aquesta línia, el secretari general de Liberals d’Andorra va recordar el projecte de la Borda Vidal, del qual “se’n va arribar a licitar una primera fase el 2008” i ja “no se’n ha sabut res més”. Així mateix, Rossell va incidir també en el concurs públic que es va licitar durant la primera legislatura de DA i va apuntar que, al marge del projecte guanyador al Patapou, hi havia també una proposta per ubicar l’heliport al costat de Radio Andorra. En aquest sentit, el dirigent liberal es va mostrar convençut que, en tractar-se d’una iniciativa privada, els seus promotors “segur que ho havien estudiat bé i era viable”, i va instar el Govern a recuperar aquests informes ja fets.

LdA
aposta
transparència
públics
comptes
web

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte