Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la trobada dels parlamentaris liberals amb els representants de les entitats culturals.
Un moment de la trobada dels parlamentaris liberals amb els representants de les entitats culturals.

LdA aposta per potenciar la cultura com a reclam turístic


Escrit per: 
Redacció

“Cal promocionar més i millor el nostre patrimoni cultural i sobretot donar més suport a les associacions culturals que el mantenen viu”. Aquesta és la voluntat de Liberals d’Andorra (LdA) que els tres consellers generals de la formació van traslladar ahir als responsables de cinc de les associacions culturals del país (Associació de Fallaires d’Andorra la Vella, Esbart Dansaire d’Andorra la Vella, Orfeó Andorrà, Gresca Gegantera d’Andorra la Vella i Confraria d’Escudellaires de Sant Antoni de la capital) amb els quals es van reunir. 
Durant la trobada, en què els parlamentaris liberals van exposar les esmenes presentades al projecte de pressupost per dotar de més recursos la promoció i posada en valor de dos dels patrimonis del país, com són la vall del Madriu i les Falles, els representants de les associacions van demanar un major reconeixement a la seva tasca en l’àmbit nacional, que va més enllà de les actuacions durant determinats dies festius.
Així, segons va explicar la formació en un comunicat, una de les accions que proposen per potenciar la cultura popular del país és la realització de més tallers sobre aquesta temàtica a les escoles. Precisament, les associacions van incidir en el paper social i de promoció de les tradicions que duen a terme entre els joves, i van remarcar que són centenars els que formen part de les seves entitats.
“Compartim amb les associacions la voluntat de potenciar la promoció de la cultura andorrana com a reclam turístic, tal com es fa, per cert, amb bons resultats, a altres valls dels Pirineus”, va afirmar el president del grup liberal, Jordi Gallardo, que es va mostrar sorprès “pel fet que, sent un país turístic i volent diversificar l’oferta turística, no s’utilitzi el reclam cultural per atreure turistes a Andorra”.

LdA
aposta
Cultura
reclam
turístic
potenciar

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte