Diari digital d'Andorra Bondia
Judith Pallarés i Ferran Costa en un moment de la reunió d’ahir a la Valireta.
Judith Pallarés i Ferran Costa en un moment de la reunió d’ahir a la Valireta.

LdA crida a “rebel·lar-se” contra la vella manera de fer política


Escrit per: 
Redacció/Foto: Liberals d'Andorra

El conseller general de Liberals d’Andorra i futur candidat a cap de Govern de la formació en les properes eleccions generals, Jordi Gallardo, va fer una crida ahir a “rebel·lar-se” contra la vella manera de fer política i a apostar per un projecte en el qual les persones “són el centre”. 
Davant el més d’un centenar de persones que gairebé omplien la sala La Valireta d’Encamp, Gallardo va incidir en el fet que “la societat andorrana està canviant” i que espera “una altra cosa dels polítics”. En aquest sentit, el parlamentari liberal, que va assegurar que avui en dia “molta gent se sent decebuda i enganyada”, va refermar l’aposta de la formació per una nova manera de fer centrada en la “transparència”, en donar resposta a les necessitats de la gent i, si es dona el cas, a reconèixer els errors quan hi siguin.
Així mateix, Gallardo va anar preparant el terreny de cara a possibles pactes assegurant que cal “desafiar i llegir bé el sistema electoral”, ja que “si fem el mateix de sempre guanyaran els de sempre”. Per això, va demanar “obertura d’esperit” i “obertura de mires”, tot i que va garantir que “LdA defensarà un projecte liberal en les properes eleccions”.
D’altra banda, en la reunió de poble, els consellers generals Judith Pallarés i Ferran Costa van fer un repàs als “projectes fallits” del Govern, els que “s’han anunciat i no s’han portat a terme”. En aquest sentit, els consellers generals liberals van insistir per exemple en el Centre residencial en alçada medicoesporiu d’Andorra (Cramea), que s’ha de construir a les antigues dependències de Sud Ràdio, a l’edifici al Pic Blanc, i van recordar que des de l’executiu s’afirmava el 2015 que les obres començarien l’any següent mentre que, dos anys més tard, el 2017, ja posposaven l’inici dels treballs fins a l’abril del 2019.
També es va recordar el cas de l’edifici The Cloud de la capital, un projecte que, segons s’assegurava el 2014, havia de costar entre 25 i 30 milions i l’obra s’havia d’enllestir a mitjans del 2018, i el febrer passat el titular d’Ordenament Territorial situava la posada en funcionament de l’edifici a principis del 2021 i amb un cost de gairebé 40 milions d’euros.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte