Diari digital d'Andorra Bondia
grup liberal
grup liberal

LdA demana les analítiques de la font d’Arinsal dels últims dos anys


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El grup parlamentari liberal ha entrat a Sindicatura una demanda d’informació sobre l’afer de l’aigua de la font d’Arinsal per conèixer les analítiques, informes i protocols sanitaris que s’han aplicat a l’empresa embotelladora durant els darrers dos anys, segons va informar ahir la formació en un comunicat.
Concretament, i entre altres aspectes, es demana a l’executiu còpies dels informes i les analítiques microbiològiques realitzades pel doctor Albert Bosch, del departament de Virologia Molecular de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, i també les dutes a terme pel ministeri de Salut d’Andorra. A més, la demanda d’informació inclou la sol·licitud d’una còpia del plànol del perímetre de protecció de la captació de la font d’Arinsal i les inspeccions realitzades pel departament de Salut.
D’altra banda, el grup parlamentari liberal va entrar a tràmit una pregunta relativa a l’informe de fiscalitzacions del Tribunal de Comptes al Govern durant el 2014 per conèixer les retribucions de les persones al servei del Govern que no consten en cap regulació normativa que les empari i, per tant, no es poden determinar els imports que perceben. Sol·licita al Govern que informi de forma detallada dels conceptes abonats no previstos en cap normativa durant els anys 2014 i 2015.

grup parlamentari liberal
LdA
font d'Arinsal
demanda d'informació

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte