Diari digital d'Andorra Bondia
LdA demana per l’ús d’excedents pressupostaris d’Andorra Turisme
LdA demana per l’ús d’excedents pressupostaris d’Andorra Turisme

LdA demana per l’ús d’excedents pressupostaris d’Andorra Turisme


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general del grup parlamentari liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit ha fet una pregunta perquè la contesti per escrit el Govern sobre per què Andorra Turisme va utilitzar durant el 2014 excedents d’altres exercicis en contra del que determinava la Llei del pressupost. L’informe del Tribunal de Comptes sobre el tancament de l’exercici 2014 posa de manifest aquesta qüestió i Andorra Telecom va al·legar que aquesta manera de procedir era fruit del mandat del Govern, del qual el tribunal afirma no tenir constància. “¿Per què Andorra Turisme opta per aquesta manera de procedir, sense respectar l’article 18.1 de la Llei del pressupost del 2014?”, demana el parlamentari massanenc.
Sobre aquest mateix tema, Naudi també ha fet una sol·licitud d’informació demanant còpia del mandat del Govern a què es refereix Andorra Turisme. Així mateix, el conseller liberal ha presentat una pregunta sobre la pàgina web del saló del videojoc, propietat d’Andorra Telecom. En concret, es demana la relació de la societat pública amb Top Score SL, que consta com a registrant del domini. 
D’altra banda, la consellera liberal Judith Pallarés ha formulat una pregunta al Govern perquè sigui resposta de forma oral sobre quantes persones necessiten les ajudes del Govern, la Creu Roja i Càritas per dinar i sopar cada dia, i durant quant temps fan servir aquest servei i quin seguiment ofereixen a aquestes persones els treballadors socials. La consellera massanenca també ha fet una altra pregunta qüestionant a què respon la nova numeració dels passaports. Finalment, el conseller Jordi Gallardo ha fet una pregunta perquè sigui resposta oralment pel Govern sobre el reconeixement internacional de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF). Gallardo vol saber si l’INAF és reconegut internacionalment com a organisme regulador del sistema financer andorrà vista la complexitat en què es troba el sistema financer arran dels últims esdeveniments succeïts amb l’afer BPA. El Govern haurà de respondre a totes aquestes preguntes en la sessió de control del 28 d’abril.

grup liberal
Carles Naudi d'Areny-Plandolit
pregunta
Andorra Turisme

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte