Diari digital d'Andorra Bondia
LdA demana pel “sobrecost” de l’enllumenat de l’Estadi Nacional
LdA demana pel “sobrecost” de l’enllumenat de l’Estadi Nacional

LdA demana pel “sobrecost” de l’enllumenat de l’Estadi Nacional


Escrit per: 
Redacció/Foto: LdA

El conseller general del grup parlamentari liberal Ferran Costa va presentar ahir una pregunta urgent a Sindicatura en relació amb el “sobrecost” de l’enllumenat de l’Estadi Nacional perquè l’executiu hi respongui en la sessió de control de demà.
Costa, que ja va fer una demanda d’informació sobre l’enllumenat de la instal·lació, per al qual el pressupost d’enguany preveu una partida de 375.000 euros, vol que el Govern expliqui per què s’encarrega un projecte lumínic, un cop ja s’ha fet l’adjudicació de les obres de l’estadi, i per què aquest projecte es fa tenint en compte uns focus d’una marca diferent de la que s’especificava en l’adjudicació de l’obra.
El parlamentari també demana a l’executiu que doni explicacions sobre les comunicacions de la UEFA que sol·liciten incrementar el nivell d’il·luminació del terreny de joc, fins a 1.600 lux, per fer-ho compatible amb les retransmissions en HD dels partits de futbol.
Costa, que demana també pels informes sobre els amidaments de la il·luminació, considera “importantíssim arribar fins al fons de la qüestió en un assumpte que no és menor” per la quantitat de diners que s’han destinat a la il·luminació del terreny de joc fins ara. I és que pel conseller general “els 350.000 euros previstos per a aquest any poden semblar pocs diners dins el pressupost de l’Estat, però representen una inversió exagerada per actualitzar l’enllumenat d’un estadi que no fa ni tres anys que s’ha inaugurat”.

Ferran Costa
LdA
enllumenat
Estadi Nacional
sobrecost

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte