Diari digital d'Andorra Bondia
LdA demana per un “hipotètic” rescat del túnel d’Envalira
LdA demana per un “hipotètic” rescat del túnel d’Envalira

LdA demana per un “hipotètic” rescat del túnel d’Envalira


Escrit per: 
Redacció/Foto: Liberals d'Andorra

El conseller general del grup parlamentari liberal Ferran Costa ha entrat una pregunta escrita a Sindicatura per conèixer el cost que suposaria per a l’erari públic un “hipotètic” rescat per part de l’Estat de la concessió del túnel d’Envalira, segons va informar ahir la formació.
Costa recorda en el text que aquesta infraestructura, que permet evitar circular pel port d’Envalira, es va inaugurar fa quinze anys, concretament el 26 de setembre del 2002. Davant d’aquest fet i del greuge comparatiu per als residents i treballadors del Pas de la Casa respecte de la resta del país, ja que és l’únic túnel de peatge d’Andorra, Costa vol saber el cost d’un “hipotètic” rescat de la concessió.
I és que Costa considera que “ha arribat el moment de posar sobre la taula les opcions de les quals disposa Govern per evitar continuar amb aquest greuge quinze anys més” i ha afegit que “un bon punt de partida seria conèixer quin cost tindria el rescat de la concessió del túnel d’Envalira per saber si l’Estat la pot assumir”.
Així mateix, des de Liberals d’Andorra es recorda que amb posterioritat al túnel d’Envalira s’ha construït i inaugurat altres infraestructures, com el túnel de les Dos Valires (2012) i el del Pont Pla (2006), túnels que en cap cas han estat de peatge per als usuaris.

LdA
hipotètic
rescat
túnel d'Envalira

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte