Diari digital d'Andorra Bondia
LdA denuncia que la majoria no els ha fet arribar el pla d’Arcalís
LdA denuncia que la majoria no els ha fet arribar el pla d’Arcalís

LdA denuncia que la majoria no els ha fet arribar el pla d’Arcalís


Escrit per: 
Redacció

Les conselleres de Liberals d’Andorra+Independents a la minoria del Comú d’Ordino, Sandra Tudó i Eva Choy, van denunciar ahir que “encara no se’ns ha fet arribar una còpia del pla director d’Arcalís” tot i el compromís per part del cònsol major que el tindrien el mateix dia que el conegués el consell d’administració de Secnoa. 
El pla director d’Arcalís es va presentar dimarts passat al consell d’administració de Secnoa, una setmana abans que fos explicat en la reunió de poble prevista per a dimarts que ve, dia 28. I dos dies després d’haver-se presentat i després de les reiterades demandes que se’ls faci arribar, ni l’estació ni el Comú han donat senyals de vida i continuen retenint-lo “per evitar que el puguem estudiar amb deteniment”, segons van lamentar Choy i Tudó.
Les conselleres liberals consideren que aquest retard dificulta la seva feina per poder-lo treballar i exposar les seves opinions sobre un pla director que requereix una inversió milionària, alhora que demostra  “la falta de respecte pels compromisos adquirits pel cònsol major en converses mantingudes amb ell”. 
Així mateix, les conselleres van destacar que  “no volem ser mal pensades, però és evident que aquesta dilació en l’entrega del pla director d’Arcalís té un objectiu, que no és un altre que no el puguem estudiar i donar la nostra opinió abans de la reunió de poble de dimarts”.

Ordino
pla estratègic
arcalís
Eva Choy
Sandra Tudó

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte