Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la trobada entre els consellers generals liberals i els representants de la PIME.
Un moment de la trobada entre els consellers generals liberals i els representants de la PIME.

LdA i PIME, junts per donar resposta als petits empresaris


Escrit per: 
Redacció/Foto: LdA

Liberals d’Andorra i l’Associació de la Micro, Petita i Mitjana Empresa (PIME) treballaran conjuntament “per resoldre les situacions que s’arrosseguen des de fa molt temps i que dificulten la feina dels petits empresaris i autònoms”. Així ho va explicar el president del grup parlamentari liberal, Jordi Gallardo, després de la reunió que van mantenir els parlamentaris liberals amb els representants de la PIME.
Així, segons va destacar Gallardo, en la trobada es va arribar a un acord per “elaborar un document conjunt en què es detallaran les problemàtiques i les necessitats dels petits i mitjans empresaris, també dels autònoms, i com satisfer aquestes demandes”. Així, des de la PIME es farà arribar al grup un llistat amb les reivindicacions del col·lectiu i els consellers generals liberals estudiaran la millor manera de donar-hi resposta.
Des del grup liberal es va informar la PIME de la intenció de, a través de les esmenes a la legislació laboral que és a tràmit, modificar el contracte discontinu per garantir que un treballador temporer pugui enllaçar una temporada amb la següent sense que l’empresari perdi l’opció de contractar-lo.
“Cal facilitar que les petites i mitjanes empreses del país, que són les majoritàries, puguin seguir comptant amb temporers en els quals tenen confiança i no perdre aquesta opció perquè la llei ho dificulta”, va remarcar el president liberal.
D’altra banda, en la reunió, els representants de la PIME, encapçalats pel seu president, Marc Aleix, van expressar el seu malestar perquè des de Govern no se’ls té en compte en les negociacions amb la Unió Europea per a l’establiment d’un acord d’associació. A més, van criticar que l’executiu centri les negociacions a intentar buscar un bon encaix del tabac i s’oblidi de la resta de sectors que poden sortir beneficiats d’un bon acord amb Europa, com és el petit i mitjà empresari.

LdA
PIME
petits empresaris
Junts
donar resposta

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte