Diari digital d'Andorra Bondia
LdA insta l’executiu a traslladar RTVA a l’edifici de Radio Andorra
LdA insta l’executiu a traslladar RTVA a l’edifici de Radio Andorra

LdA insta l’executiu a traslladar RTVA a l’edifici de Radio Andorra


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Després de la sessió de control a l’executiu de dijous passat, el grup parlamentari liberal ha presentat una moció, que es debatrà en la següent sessió del Consell General, en la qual insta el Govern a traslladar Ràdio i Televisió d’Andorra a les instal·lacions de l’edifici de l’antiga Radio Andorra d’Encamp.
Així ho va confirmar ahir el parlamentari liberal Ferran Costa, que considera que “la millor manera de tancar la indefinició que envolta l’ús definitiu de l’antic edifici de Radio Andorra és entrar aquesta moció”. I és que per Costa “aquest tema s’ha allargat massa en el temps” i ja comença a ser hora que “es posi fil a l’agulla per acabar amb la indefinició que envolta l’edifici de l’antiga Radio Andorra”. En aquest sentit, el conseller general liberal creu que “l’edifici de Radio Andorra ha d’acollir les instal·lacions d’RTVA” i assegura que “la proposta té un ampli suport de les autoritats encampadanes i l’emplaçament és ideal per les seves bones comunicacions”.
Costa ja va plantejar aquesta possibilitat en la sessió de dijous després que preguntés a l’executiu per l’ús que es donaria fàcilment a l’edifici, un ús que, segons va assegurar el titular d’Ordenament Territorial, es decidirà abans de licitar la segona fase dels treballs de millora.

Ferran Costa
LdA
liberals
RTVA
Radio Andorra
Encamp
moció
sessió de control

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte