Diari digital d'Andorra Bondia
LdA reclama per les oportunitats d’inversió d’Andorra Telecom
LdA reclama per les oportunitats d’inversió d’Andorra Telecom

LdA reclama per les oportunitats d’inversió d’Andorra Telecom


Escrit per: 
Redacció/Foto: LdA

El conseller general del grup parlamentari liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit vol conèixer de prop “les oportunitats comercials i d’inversió en les quals està treballant Andorra Telecom”, segons s’explica en la memòria que acompanya el projecte de pressupost del 2018 de la societat pública.
Per això, segons va informar el grup parlamentari, Naudi ha presentat una demanda d’informació en què sol·licita que se li facin arribar “una relació de totes les inversions descartades fins al d’avui, juntament amb aquella informació de caràcter econòmic que es va estudiar per la presa de la decisió”.
També reclama “una relació de totes les inversions en via d’estudi, especificant la informació econòmica de l’operació, el sector i el mercat on opera” l’empresa o empreses en què Andorra Telecom tingui la intenció d’invertir.  
D’altra banda, en una altra demanda d’informació i “amb la vocació d’entendre millor les partides del pressupost d’Andorra Telecom per a l’any 2018”, el conseller general del grup liberal sol·licita el compte de resultats complet del servei Som Cloud (el servei d’emmagatzematge de dades al núvol d’Andorra Telecom). 
En concret, es demanen totes les despeses directes i indirectes d’aquest servei. A més, també se sol·licita una relació de les tarifes i prestacions que ofereix, juntament amb un comparatiu amb els mateixos serveis i preus d’empreses de la competència.

LdA
reclama
oportunitat
inversió
Andorra Telecom
Carles Naudi
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic