Diari digital d'Andorra Bondia
LdA urgeix fer els estudis per a la captació i connexió
LdA urgeix fer els estudis per a la captació i connexió

LdA urgeix fer els estudis per a la captació i connexió


Escrit per: 
Redacció

El comitè parroquial d’Escaldes-Engordany dels Liberals d’Andorra (LdA) creu que “ha arribat l’hora” que la situació “extremadament delicada” del subministrament d’aigua en aquesta parròquia se solucioni per evitar danys econòmics. Per aquest motiu, la formació ha instat els responsables comunals a encarregar de manera urgent els estudis tècnics que han de permetre l’embrancament de la xarxa amb la d’Andorra la Vella i les noves captacions d’aigua.

Des de Liberals d’Andorra s’assenyala que “sabem del cert” que no es disposa de cap estudi tècnic ni per a l’embrancament de la xarxa comunal amb la de la capital (que indiqui quin serà el cost, el temps, l’adequació de les pressions, les possibles bombes, els canvis de vàlvules i l’obertura de carrers, entre altres aspectes) ni per a noves captacions (la inversió necessària, el temps, l’impacte que tindrà, els acords que calgui fer amb FEDA, l’obertura de carreteres...). A banda, exposen la necessitat de crear nous dipòsits, unes obres que ja estan en marxa “tot i que amb retard”, indiquen.

LdA va remarcar que els talls d’aigua que Escaldes-Engordany ha patit de forma reiterada durant els darrers mesos afecten no només els residents, sinó també els turistes i els establiments hotelers i d’esbarjo. Això comporta dificultats als negocis a l’hora d’oferir els seus serveis, un fet que perjudica greument la imatge d’Escaldes-Engordany, lamenta el partit polític.

 

Andorra
escaldes
Aigua
liberals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte