Diari digital d'Andorra Bondia
LdA vol el detall de les operacions quirúrgiques dels últims cinc anys
LdA vol el detall de les operacions quirúrgiques dels últims cinc anys

LdA vol el detall de les operacions quirúrgiques dels últims cinc anys


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general i president suplent del grup parlamentari liberal, Jordi Gallardo, ha presentat a Sindicatura una demanda d’informació perquè la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) li faci arribar el detall de les operacions quirúrgiques cobertes des de l’any 2012 fins avui. En la petició, a part del detall del nombre d’operacions, es demana el cost que han tingut per a la Seguretat Social durant els darrers anys. 
Gallardo demana també que se li faci arribar una comparativa entre els costos de les operacions que es fan al Principat d’Andorra i les que es fan a l’estranger. De fet, pel que fa a les operacions realitzades fora del país es vol saber en quins centres s’han fet i a quines especialitats mèdiques corresponen. Aquesta darrera petició també es fa per a les intervencions quirúrgiques a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Amb aquesta petició el parlamentari liberal vol saber de primera mà l’evolució dels costos de les operacions cobertes per la CASS i estudiar-ne l’evolució, atès que el Govern justifica l’increment de la despesa sanitària per l’aplicació de nous tractaments i l’augment de les malalties cròniques entre la població.

LdA
detall
operacions quirúrgiques
cinc anys
Jordi Gallardo

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte