Diari digital d'Andorra Bondia
LdA vol una còpia dels contractes de tots els directius del SAAS
LdA vol una còpia dels contractes de tots els directius del SAAS

LdA vol una còpia dels contractes de tots els directius del SAAS


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Tal com va anunciar, la consellera general del grup parlamentari liberal Carine Montaner ja ha entrat a Sindicatura la demanda d’informació en relació amb l’acomiadament de l’ex-director econòmic del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), Quirze Font, en la qual ha inclòs la petició d’una còpia dels contractes de tots els directius del SAAS, segons va anunciar ahir la formació liberal.
Montaner vol estudiar de prop l’acomiadament de l’ex-director econòmic del SAAS, que s’ha tramitat de forma no causal i que ha suposat el pagament d’una indemnització de més de 70.000 euros a l’exdirectiu, tot i les “nombroses irregularitats” que s’han detectat en la gestió econòmica del SAAS. Per això, la parlamentària ha sol·licitat que se li faci arribar còpia del “contracte laboral i de qualsevol altre document administratiu que hagi regulat la situació laboral de Quirze Font”. També demana la còpia de “l’informe jurídic encomanat per l’acomiadament del director econòmic i financer del SAAS” que avala el cessament no causal i, per tant, el pagament de més de 70.000 euros en concepte d’indemnització, com va avançar la setmana passada el ministre de Salut, Carles Álvarez, que va assegurar que no hi havia fonaments jurídics perquè l’acomiadament pogués ser causal.
En el seguit de demandes d’informació entrades a Sindicatura, la consellera general del grup liberal ha inclòs que se li faci arribar “còpia de tots els contractes vigents de tots els directors del SAAS i tots els contractes vigents de tots els caps d’unitat i/o departaments del SAAS”.
Montaner va justificar aquesta petició dels contractes de la resta de directius del SAAS en el fet de poder “disposar d’una radiografia exacta de la situació contractual de cada responsable, de les tasques que ha de dur a terme i del cost econòmic que representen per al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària”.

 

SAAS
pregunta
demanda d'informació
Quirze Font
acomiadament
Carine Montaner
contractes
informe jurídic

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte