Diari digital d'Andorra Bondia
Josep Àngel Mortés, d’En Comú per Ordino, va ser el tercer candidat a exercir el dret a vot
Josep Àngel Mortés, d’En Comú per Ordino, va ser el tercer candidat a exercir el dret a vot
El més matiner va ser Enric Dolsa de X’Ordino i no va deixar indiferent ningú
El més matiner va ser Enric Dolsa de X’Ordino i no va deixar indiferent ningú
Sandra Tudó, de MovemOrdino
Sandra Tudó, de MovemOrdino
Jordi Balsa, de Terceravia+Independents Ordino
Jordi Balsa, de Terceravia+Independents Ordino

‘L’efecte Cucut’ a territori ordinenc


Escrit per: 
Víctor Duaso
El candidat de X’Ordino, Enric Dolsa, ha estat el gran animador de la campanya electoral: no Dolsa, no party. Geni i figura fins al final i el primer dels candidats a exercir el dret a vot, a les 10.30 hores. Però el primer, que va votar a les 9 en punt, va ser un infermer de la Cortinada, Òscar Moreno. Aquesta vegada Enric Dolsa va perdre un xic de protagonisme, però segurament li va donar temps de pair l’empat del seu Barça a Anoeta contra la Reial Societat amb protagonisme  destacat dels àrbitres i també del VAR. El seu retorn a la primera línia no ha passat desapercebut per a ningú, i un cop va deixar la seva papereta a l’urna va tornar a agradar-se davant dels micròfons i les gravadores. “Us donaré el titular del dia, i veient que està venint tanta gent a votar i també que a la Batllia hi ha hagut força votacions... És degut a l’efecte Cucut. Cada vegada que jo em presento a les eleccions del Comú d’Ordino sempre puja la participació. Els que m’estimen van a votar, i els que no m’estimen tant també, i això fa que la gent vingui a votar”, va deixar anar. Com sempre, sense deixar indiferent ningú. 
I com sempre, Enric Dolsa regalimant optimisme pels quatre costats. “Nosaltres som molt optimistes. Hem fet un repàs de la gent que ha votat a la Batllia i ens fa ser molt optimistes. Nosaltres som nosaltres i qui quedi com número 2 no és el meu problema”, va sentenciar. La campanya acaba i potser molts el trobaran a faltar. 
El segon candidat a exercir el dret a vot va ser qui més ha rebut de part d’Enric Dolsa, Sandra Tudó, de MovemOrdino. Va arribar cinc minuts abans de les onze acompanyada del seu fill i el seu marit. De l’efecte Cucut es va passar a la gesta de la democràcia. “El que és important és que avui [ahir per al lector] és un dia de festa... de festa de la democràcia. Quatre llistes a Ordino és molt complicat, però jo apel·lo al vot lliure. El que hem de fer és treballar per a tothom. No tenim res per amagar. Hem fet una campanya neta i molt treballada”, va dir Sandra Tudó.
Josep Àngel Mortés, d’En Comú per Ordino, va ser el tercer candidat a votar, a les 11.24 hores. Va fer-ho optant a la reelecció i també confiat de la victòria de la seva candidatura. “Estic molt esperançat. Les meves últimes bones sensacions han crescut d’una manera molt important”, va indicar el màxim favorit a la victòria. 
Terceravia+Independents Ordino, els primers que feien els actes de campanya i ben aviat per motius laborals, va ser l’últim candidat a votar amb Jordi Balsa. “Estem contents per la feina feta i esperem ara la culminació”. No va ser així després per a Jordi Balsa. Una matinal on també va votar per primer cop, Gemma Yago, una ordinenca que va complir el dia abans de les eleccions els 18 anys. El dia de l’efecte Cucut i també de la festa de la democràcia. Ordino  deixarà per uns dies els dimes i diretes i tocarà començar a complir i fer realitat els nous projectes.
 
FOTOS: V. D.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte