Diari digital d'Andorra Bondia

Les formacions de centre d'Andorra la Vella acorden fer una llista unitària


Escrit per: 
Agències / Foto: J. A. G.

Les formacions de centre que es volen unificar en una llista conjunta a Andorra la Vella han acordat aquest divendres a la tarda que tiraran endavant el projecte, tot i que encara no han definit els possibles candidats.

Assistents a la reunió han assegurat que hi ha diversos noms sobre la taula i que, durant el cap de setmana, una comissió treballarà en determinar els perfils més adequats per formar la llista parroquial.
Segons ha explicat, la membre del PLA i ex ministra del govern liberal Conxita Marsol, la voluntat és d'unir-se en aquest projecte de centre però fins al dilluns no es determinarà quins seran els candidats de la llista. En aquest sentit, ha dit que ella no serà candidata en aquesta ocasió.
De la seva banda, el conseller de l'oposició al Comú de la capital Pere Cervós, que també ha estat present en la trobada, ha assenyalat que es confia en trobar els candidats el més aviat possible i, en aquest sentit, ha assegurat que ell no serà candidat en aquesta llista unitària.
Al projecte s'hi afegiria també Andorra pel Canvi (ApC), que ha tingut representació a la reunió i s'ha mostrat en disposició a participar-hi, encara que ha deixat la qüestió oberta, pendent del que faci la plataforma a nivell nacional.
A la seu del PRA, a banda de la reunió per fer la llista unitària a Andorra la Vella s'hi ha celebrat, en paral·lel, una reunió de la llista nacional de centre que encapçala Antoni Martí.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte