Diari digital d'Andorra Bondia

Les jornades de tenis taula promocionen l'esport per a discapacitats


Escrit per: 
Agències / Foto: N.S.

Les jornades lúdico-esportives organitzades per la Federació Andorrana de Tennis Taula han servit per promocionar l'esport per a discapacitats aquest dissabte a Illa Carlemany.

Durant mitja hora, dos jugadors de la Federació Catalana d'Esports per a Minusvàlids, David Mateo i Dani Mateo, han ofert un torneig d'exhibició que ha atret les mirades dels visitants. Més enllà del resultat final del partit, els dos esportistes han remarcat la importància d'aquest tipus d'activitats que al Principat són 'poc conegudes'. Per part dels organitzadors, s'ha afirmat que la seva intenció és que el públic vegi que aquest esport és apte per a tothom.

La jornada s'ha inaugurat amb la participació de divuit infants en el torneig júnior i seguirà amb la una competició amb format Copa Davis entre els equips formats per un jugador de la federació catalana i un de l’andorrana. L'entitat veïna ha arribat al Principat amb una delegació de seixanta integrants que intervindran en les diverses activitats que s'allargaran fins aquest dilluns.

Des de la Federació Andorrana han deixat clar que la proposta pretén acostar aquest esport a tots els ciutadans. Per fer-ho, han aprofitat l'oportunitat que els ha brindat l'Illa Carlemany. En total, s'han preparat set competicions, dues exhibicions de jugadors amb cadires de rodes, i jocs lliures per a tothom.

Aquest curs, l'entitat de tennis taula ha obert un nou programa a les escoles de la capital i Ordino. Entre els seus afiliats, s'hi compten setanta infants i dos jugadors que competeixen a nivell professional.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte