Diari digital d'Andorra Bondia

Les Valls del Nord avancen la promoció de la temporada d’estiu de l’any vinent


Escrit per: 
Marià Miño

Els comuns d’Ordino i la Massana, conjuntament amb Vallnord, han avançat la promoció de la temporada d’estiu amb l’objectiu de tenir més presència a les fires internacionals i començar a treballar abans en la captació de clients.

Les corporacions van presentar ahir al Principat la quarta guia d’estiu de les Valls del Nord, que ja s’ha portat a Barcelona i Londres.
El director general de Vall­nord, Martí Rafel, va assenyalar ahir que “fins ara fèiem l’esforç de tenir la guia al gener per arribar a Fitur, mentre que aquest any ja estem parlant de l’estiu al World Travel Market”, la fira londinenca. Així mateix, en el transcurs d’aquest mes es promocionarà la campanya d’estiu a Madrid i a València.
Tot i estar a les portes de la temporada hivernal, Rafel va matisar que els operadors turístics funcionen amb un any d’antelació, i va incidir en la importància d’aprofitar l’important nombre de clients que van a esquiar a Vallnord per donar a conèixer l’oferta turística que s’ofereix tot l’any: “És clau aprofitar el trànsit de l’hivern per vendre l’estiu”, va apuntar.
El conseller de Turisme i Comerç de la Massana, David Baró, va explicar ahir que aquest any s’han tornat a editar 45.000 exemplars de la guia  en quatre idiomes, i que s’ha aconseguit un “salt qualitatiu” en l’aspecte gràfic, fent-la més atractiva de cara als visitants. A més de poder-la trobar a les oficines de turisme i als hotels i comerços de la Massana i Ordino, Baró va assenyalar que la guia també es podrà consultar en format electrònic als webs dels comuns.
El conseller de Turisme i Esports del Comú d’Ordino, Bartumeu Gabriel, va explicar que la temporada passada la guia va tenir “molt bona acceptació”, fins al punt que es van exhaurir els exemplars editats en espanyol. Pel que fa al contingut de la guia, Gabriel va destacar que s’ha actualitzat l’oferta turística dels dos comuns, però també la del sector privat, amb activitats. D’aquesta manera, els visitants hi poden trobar des dels esdeveniments organitzats per les corporacions fins a les activitats ofertes pel sector privat, així com els restaurants, els allotjaments i l’oferta gastronòmica d’oci i de wellness, entre d’altres.
De la seva banda, Rafel va explicar que l’oferta d’estiu de Vallnord és un complement de tot el que s’ofereix a la Massana i Ordino. A més del Bike Park de Pal i les activitats familiars i d’aventura, Vallnord posarà en funcionament instal·lacions com el telecadira de Creussans i el restaurant de la Coma, per poder oferir serveis als molts turistes que cada estiu visiten els llacs de Tristaina. 
Finalment, el director general de Vallnord va celebrar que l’edició conjunta de la guia hagi suposat un estalvi de 50.000 euros en els últims quatre anys, en què el cost global ha estat de 150.000 euros.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte