Diari digital d'Andorra Bondia
Imatge del projecte de l'aeroport de la Cambra de Comerç.
Imatge del projecte de l'aeroport de la Cambra de Comerç.

L’estudi de la CCIS, “un pas més” però es manté l’aposta per la Seu


Escrit per: 
M.S. / FOTO: Cambra de Comerç

L’estudi de la Cambra de Comerç Indústria i Serveis (CCIS) sobre la viabilitat de l’aeroport de Grau Roig és un “pas més” de cara a que s’adopti un posicionament sobre la infraestructura per part del Govern que, ara per ara, manté l’aposta per l’aeroport Andorra-la Seu d’Urgell que “ja està materialitzat” i a curt termini és “la realitat que tenim al davant”.

Així ho ha afirmat aquest dimecres el ministre portaveu, Eric Jover, que ha assegurat que ja li “sembla bé” que la Cambra faci aquest estudi si bé ha insistit que hi ha diferents fases abans no s’arribi a poder decidir si el projecte és o no viable.

En aquest sentit, Jover, que ha avançat que des del Govern s’ha “demanat una valoració sobre la viabilitat tècnica” i que quan es tingui ja es veurà “les següents fases”, ha avançat que l’executiu tindrà molt en compte dos aspectes que considera “clau” abans de prendre cap mena de decisió com són l’impacte ambiental del projecte així com la viabilitat econòmica, qüestions que el Govern “tindrà molt presents” a l’hora de “fer l’anàlisi dels pros i contres” per prendre una decisió sobre la infraestructura.

Per tot plegat, des de l’executiu es continuarà treballant per poder incrementar l’activitat a l’aeroport Andorra-la Seu d’Urgell malgrat les dificultats per la pandèmia. I en aquesta línia, Jover ha assegurat que “no ha existit un plantejament formal” entre Andorra Airlines i el Govern, que “està obert a rebre a qui faci falta”.

 

 

aeroport
Cambra de Comerç

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte