Diari digital d'Andorra Bondia

L’executiu tramet l’informe de catorze parapúbliques al Tribunal de Comptes


Escrit per: 
Redacció


El consell de ministres ha examinat i validat aquesta setmana la tramesa al Consell General i al Tribunal de Comptes de l’informe de tancament dels comptes de l’any passat a 14 entitats parapúbliques.

Aquest tràmit té lloc una vegada els comptes ja han estat aprovats pels òrgans competents de cada entitat. Es tracta dels comptes del Tribunal Constitucional, l’Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell, la Universitat d’Andorra, la residència Solà d’Enclar, l’Institut d’Estudis Andorrans, el Col·legi Sant Ermengol, FEDA, Andorra Telecom, l’Institut Nacional Andorrà de Finances i la CASS, entre d’altres.

Exàmens de llengua
El Govern també ha aprovat la convocatòria dels exàmens oficials lliures de llengua catalana dels  nivells A, B, i C, i de nivell bàsic de ciències històriques i socials andorranes. Les persones interessades a presentar-se a les proves s’hi han d’inscriure en el període comprès entre el 2 i el 13 de maig, les dues dates incloses, al servei de tràmits, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern. Els exàmens tindran lloc els dies 2, 3 i 4 de juny al Centre de Formació Professional.

Llicència de caça
Així mateix, el Govern va aprovar també la convocatòria relativa a l’avaluació per obtenir el certificat d’aptitud per a la llicència de caça. La formació s’estructura en tres àrees diferents, la primera de les quals sobre els coneixements tècnics de la caça, la teoria sobre armes i seguretat en la pràctica de la caça i la legislació en matèria de caça i medi ambient.
Tal com assenyalen des de l’executiu, la formació també inclou una pràctica referent a la manipulació d’armes i seguretat en la pràctica de la caça. Les sessions d’avaluació es des­envoluparan en tres períodes diferents: del 25 al 29 d’abril, del 20 al 24 de juny i del 4 al 8 de juliol.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte