Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió del comitè executiu celebrada aquest vespre per validar les candidatures.
Un moment de la reunió del comitè executiu celebrada aquest vespre per validar les candidatures.

L’executiva de Liberals valida les candidatures de Pallarés i Cabanes


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

El comitè executiu nacional de Liberals ha validat aquest vespre en una reunió les dues candidatures que s’han presentat al procés de primàries per escollir el cap de llista de Liberals a les pròximes eleccions generals. Per tant, la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, i l’exministre de Justícia i Interior i actual president de la Federació Andorrana de Caça i Pesca, Josep Maria Josep Maria Cabanes, continuen en el procés de primàries convocat per la formació. 

Segons expliquen en un comunicat, el procediment acordat per validar les candidatures ha estat el següent: les persones encarregades de revisar el llistat de signatures i comprovar-ne que s’adequaven al que estableixen els estatuts han aturat el procés un cop les dues candidatures han superat el llindar mínim d’avals necessaris per poder continuar en el procés de primàries.

D’aquesta manera, els afiliats escolliran el pròxim cap de llista de Liberals en un congrés extraordinari que s’està valorant que tingui lloc a finals de mes. Durant el congrès cadascun dels candidats podrà exposar els objectius i programa de la seva candidatura i posteriorment, els afiliats escolliran mitjançant votació el cap de llista del partit per a les pròximes eleccions.

Va ser el passat 26 d’abril quan el comitè executiu nacional de Liberals va acordar començar el procés de primàries per triar la persona que encapçalarà la llista nacional de la formació a les pròximes eleccions generals. Dilluns passat, l’actual president del partit i ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va anunciar en roda de premsa que es retirava de la cursa per evitar la divisió de Liberals després de saber que també Judith Pallarès presentaria la seva candidatura a les primàries. Dimarts, últim dia per presentar candidatures, es va presentar la candidatura de Cabanes.

executiva
liberals
candidatures
Pallarés
cabanes

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Cabanes tens el nostre vot

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte