Diari digital d'Andorra Bondia

L'executiva del PLA decideix donar continuïtat al partit


Escrit per: 
AGÈNCIES

L'executiva del Partit Liberal d'Andorra (PLA) ha decidit donar continuïtat al partit, en lloc de dissoldre's per fusionar-se amb el Partit Reformista (PRA).

Així ho ha indicat el seu president, Enric Pujal, que ha dit que la decisió haurà de ser ratificada pel congrés del 10 de febrer, i que s'ha pres perquè les condicions que es van posar per adherir-se al PRA "no s'han complert", i per la proximitat de les eleccions anticipades. Pujal també ha assegurat que la voluntat és presentar-se als comicis amb la unió de tots els partits d'ideologia centrista, i que per tant les converses amb el PRA continuaran.

L'executiva del PLA ha decidit aquest dijous al vespre l'ordre del dia del congrés que se celebrarà el pròxim 10 de febrer i que serà la ratificació de la continuïtat del partit, la presentació dels seus comptes, així com la possible presentació d'un decàleg de programa electoral.

La decisió de donar, de moment, continuïtat al partit s'ha pres perquè no s'han complert les condicions que es van marcar a la primavera per tal d'adherirs-e al Partit Reformista. Aquestes condicions eren que el nou partit assumís l'actiu i el passiu del PLA, petició de la qual encara no s'ha rebut resposta, i que estigués legalment constituït, cosa que encara no s'ha produït "i no podem esperar méS", tal com ha explicat el president del PLA, Enric Pujal.

Pujal també ha indicat que la setmana vinent ja es començaran a preparar les eleccions anticipades i que l'objectiu és "unir tots els esforços de centre, centredreta i centreesquerra". En aquest sentit, ha afegit que les converses amb els impulsors del PRA continuaran perquè el que es vol és fer una sola coalició més àmplia que en els passats comicis, i que el que es vol evitar és que hi hagi divisions. Precisament, aquesta voluntat "d'anar tots junts" és la que també es va acordar durant la reunió celebrada per Coalició Reformista aquest dimecres, tal com ha explicat el seu líder, Joan Gabriel.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte