Diari digital d'Andorra Bondia
L’executiva d’LdA valida el sistema per triar candidat a cap de Govern
L’executiva d’LdA valida el sistema per triar candidat a cap de Govern

L’executiva d’LdA valida el sistema per triar candidat a cap de Govern


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Liberals d’Andorra (LdA) va validar el procés per a l’elecció del candidat a cap de la llista electoral nacional en la darrera reunió de l’executiva nacional, celebrada dimarts. L’elecció es farà d’acord als estatuts de la formació. El secretari general, Amadeu Rossell, va anunciar que al llarg de la setmana vinent “es posarà en marxa una ronda de trobades amb els comitès parroquials amb l’objectiu d’informar i de compartir amb la seva militància el procediment que la formació farà servir per a l’elecció del cap de llista de les pròximes eleccions generals”. D’aquesta manera es compleix amb el mandat del congrés del 21 de maig on “es va proposar un procés democràtic i participatiu que inclogués la militància de Liberals d’Andorra”, recorda Rossell. A més, el secretari general liberal va remarcar que “aquest procés contribueix al creixement de la nostra formació iniciat després de les eleccions de l’any 2015”. 
Per altra banda, en la reunió de l’executiva de dimarts passat també es va informar de la petició de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) de celebrar una reunió entre les dues formacions polítiques per tractar la possibilitat de realitzar llistes transversals en les circumscripcions territorials així com la possibilitat de presentar un recurs d’inconstitucionalitat a les recentment aprovades lleis de competències i transferències. 
Finalment, la reunió també va servir per validar la delegació de Liberals d’Andorra que representarà al partit al proper Congrés de l’ALDE, l’Aliança de Liberals i Demòcrates Europeus, que se celebrarà de l’1 al 3 de desembre a Amsterdam. La delegació encapçalada pel president de Liberals d’Andorra, Jordi Gallardo, haurà de votar la renovació del bureau del grup europeu. 

 

executiva
LdA
triar
candidat
cap de Govern

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte