Diari digital d'Andorra Bondia
Liberals d'Andorra exigeix que Cinca dimiteixi o que el cap de Govern el cessiLiberals d'Andorra exigeix que Cinca dimiteixi o que el cap de Govern el cessi
Liberals d'Andorra exigeix que Cinca dimiteixi o que el cap de Govern el cessiLiberals d'Andorra exigeix que Cinca dimiteixi o que el cap de Govern el cessi

Liberals d'Andorra exigeix que Cinca dimiteixi o que el cap de Govern el cessi


Escrit per: 
Redacció

Liberals d’Andorra i el Grup Parlamentari Liberal demanen al ministre de Finances, Jordi Cinca, que dimitexi o en el cas que no presenti la dimissió que el cap del Govern el destitueixi del seu càrrec "per evitar seguir malmetent la imatge del país amb les informacions aparegudes dels negocis personals de Jordi Cinca en el passat", assenyalen en un comunicat.

El continu degoteig d’informacions que relacionen a Jordi Cinca amb negocis “poc transparents” afecten greument a la imatge del país i a la credibilitat del titular de finances, asseguren. En aquest sentit, Josep Pintat, president del Grup Parlamentari Liberal, es mostra contundent: “No cal fer més valoracions. No en farem més. Exigim la dimissió del ministre de Finances i si aquest no la presenta, el cap de Govern l’ha de destituir”. Pintat assegura que “la situació està malmetent la imatge de país i que les informacions es repetiran en un futur”. 

En aquest sentit, el president del Grup Parlamentari Liberal s’adreça als consellers generals demòcrates perquè es posicionin en aquest aspecte i reclamin al Govern la destitució de Jordi Cinca o actuïn en conseqüència si creuen que ha de seguir al càrrec “els Consellers de DA han de sortir a defensar el ministre de finances si tenen clar que no perjudica la imatge del país o forçar al Govern la seva destitució”. 

 

Josep Pintat
Jordi Cinca
dimissió
grup liberals
liberals
Andorra
Govern

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte