Diari digital d'Andorra Bondia
Liberals urgeix a ubicar elements contra atacs terroristes a Vivand
Liberals urgeix a ubicar elements contra atacs terroristes a Vivand

Liberals urgeix a ubicar elements contra atacs terroristes a Vivand


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El comitè parroquial de Liberals d’Andorra (LdA) d’Escaldes-Engordany va exposar el seu neguit davant la “passivitat” del Comú de la parròquia a l’hora d’instal·lar elements provisionals de seguretat a l’avinguda Carlemany, ja siguin pilones o bé altres elements, com arbres en grans testos que “dificultin o dissuadeixin” de dur a terme possibles atacs terroristes a la zona per a vianants de Vivand. 
La formació va recordar que després dels atemptats de Barcelona, es van produir reunions entre el cap de Govern i les cònsols d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany encaminades a adequar la remodelació de les avingudes Carlemany i Meritxell amb elements de seguretat que permetessin evitar aquest tipus d’atacs. Des del comitè parroquial d’LdA d’Escaldes-Engordany, es va assegurar tenir coneixement que l’empresa adjudicatària de les obres de remodelació de l’eix comercial està treballant per instal·lar aquest tipus de proteccions amb els treballs que es duran a terme en aquesta zona. Amb tot, considera que és necessari que s’emplacin “sense més dilacions” elements provisionals en aquest carrer a l’espera que s’hi incorporin els definitius, previstos en la futura remodelació de les avingudes Carlemany i Meritxell. 
El comitè parroquial considera que la instal·lació de mesures provisionals de protecció per als vianants és totalment compatible amb les tasques dels serveis d’emergències, ja que Escaldes-Engordany disposa de carrers perpendiculars a la zona de Vivand. 
Des de la formació va posar en relleu que aquesta avinguda, per motius orogràfics, fa baixada i és totalment recta. Al mateix temps va remarcar que hi ha una elevada concentració de públic. Per aquests motius, indiquen que és altament sensible a atacs terroristes que es puguin perpetrar amb vehicles a gran velocitat. 

liberals
urgeix
elements
atacs
vivand
terroristes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte