Diari digital d'Andorra Bondia
Vista del terreny de la Margineda on s’hauria d’ubicar el multifuncional, segons el comitè parroquial de Liberals.
Vista del terreny de la Margineda on s’hauria d’ubicar el multifuncional, segons el comitè parroquial de Liberals.

Liberals vol que el multifuncional es construeixi a la Margineda


Escrit per: 
Redacció / Foto: Liberals

El comitè parroquial de Liberals a Andorra la Vella considera imprescindible que el recinte multifuncional es construeixi a la Margineda. Els participants a la darrera reunió han acordat la idoneïtat d’instal·lar aquesta infraestructura a la recta de la Margineda, en el terreny de cessió de què disposa el Comú d’Andorra la Vella, ja que és de titularitat pública al 100% i fa el recinte multifuncional viable jurídicament.

Des dels Liberals de la capital subratllen que situar l’edifici a la parròquia complirà amb un dels punts del programa electoral de la candidatura territorial amb el qual es van presentar a les eleccions generals del 2019. A més, remarquen que aquesta és una infraestructura estratègica per impulsar i complementar l’oferta turística de tot el país.

Però aquest no és l’únic benefici, ja que situant el multifuncional a la Margineda es contribuirà a endreçar el creixement urbanístic d’una de les poques zones de la parròquia que queden per desenvolupar i, a més, des del comitè es té el convenciment que “reforçarà la capitalitat d’Andorra la Vella, situant-la com a epicentre dels grans esdeveniments que es celebrin al país”.

Un altre dels arguments a favor per situar a la Margineda el recinte multifuncional és la facilitat per accedir, disposar d’aparcament i la connectivitat amb les línies de bus tant nacional com parroquial. Un element que des del comitè liberal es considera “clau, ja que el recinte acollirà esdeveniments multitudinaris”. També van  remarcar que “ubicar el multifuncional a la Margineda permetrà no saturar el trànsit al centre de la parròquia” quan es celebrin actes amb una gran assistència públic. Precisament, i sobre aquest aquest aspecte, des del comitè liberal de la capital s'ha incidit en el fet que “la zona estarà coberta pel projecte de transport segregat que recentment ha presentat el Govern”.

liberals
multifuncional
la Margineda

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

No es tan mala idea, al centre ja no hi cap una agulla, millor aixó que el pàrquing "disuasiu" (el nom ja em fa riure....)

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte