Diari digital d'Andorra Bondia
Jordi Torres
Jordi Torres

Licitades actuacions de millora de la CG-2 i de la carretera del coll d’Ordino


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El Govern va aprovar ahir, en consell de ministres, la convocatòria d’un concurs nacional per licitar les actuacions de millora a la CG-2 del cap del port d’Envalira al carrer Sant Jordi, segons va informar l’executiu en un comunicat.
En concret els treballs consisteixen en l’arranjament d’un mur de terra armada de sosteniment de carretera de 110 metres de longitud situat davant de l’accés al Grandvalira Circuit del Pas de la Casa.
Aquest projecte dóna continuïtat a l’estudi sobre les actuacions de millora d’aquesta carretera del cap del port d’Envalira al carrer Sant Jordi de data 28 d’octubre del 2015, on es defineixen les línies mestres de les actuacions que cal executar en aquesta carretera quant al drenatge, sosteniment i contenció de vehicles i talussos.
D’altra banda, també es va acordar la licitació d’una nova fase de la les actuacions de millora de la CS-340 del coll d’Ordino. El projecte consisteix en la reparació de l’extrem de la calçada refent els murs de maçoneria malmesos i millorant la seguretat, mitjançant elements de barrera mixta fusta-metall. La llargada total de les diferents actuacions és de 60 metres al primer tram i de 155 al segon. Els treballs projectats donen continuïtat a un estudi anterior del pla d’actuacions a la CS-340 i CS-240 –carretera de Montaup– i vessants adjacents, on es defineixen les línies mestres de les actuacions que cal executar a totes dues carreteres quant al drenatge, sosteniment, contenció de vehicles, talussos, despreniment de blocs rocosos i perill d’allaus. Aquesta licitació es fa mitjançant un concurs públic nacional.
Finalment, el consell de ministres va acordar també l’obertura d’una segona convocatòria per accedir a una habitació individual a la Ciutat Internacional Universitària de París (CIUP) durant el curs acadèmic 2016-2017. La decisió s’ha pres després que en la primera convocatòria per allotjar-hi dos estudiants, realitzada l’11 de maig, només es cobrís una de les places.

licitacions
CG-2
coll d'Ordino
port d'Envalira

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte