Diari digital d'Andorra Bondia

L’informe del pressupost es tanca i es debatrà el 4 de març


Escrit per: 
Agències


La comissió legislativa de Finances i Pressupost va tancar ahir a la tarda l’informe sobre el projecte de llei del pressupost per a l’exercici 2010, que es debatrà en el ple del Consell General del 4 de març vinent, segons es va acordar en la reunió de la junta de presidents.

Finalment s’ha incorporat una quinzena d’esmenes presentades pel grup parlamentari reformista. No obstant, el text resultant dels treballs de la comissió segueix sense agradar al principal grup de l’oposició, el representant del qual en la comissió, Jaume Serra, ja ha anunciat la presentació de reserves d’esmena per al seu debat el 4 de març vinent.
Per la seva part, el president de la comissió de Finances i Pressupost, el socialdemòcrata Jordi Font, pensa, a títol personal, que “qui no vol aprovar el pressupost i es dedica a presentar reserves d’esmena s’arrisca de fer un ridícul espantós”.
Malgrat tot, Font va valorar positivament el debat dels pressupostos dut a terme en el si de la comissió, perquè entén que “s’ha treballat en pro de millorar el pressupost”, tot i que considera “llastimós aquest doble llenguatge que treballes per millorar quan saps que no hi ha possibilitats de fer-lo passar”.
En aquest sentit, el parlamentari socialdemòcrata va responsabilitzar els altres grups de la cambra de “bloquejar la situació d’aquest país”.
D’altra banda, en la sessió parlamentària del 4 de març és previst també el debat del projecte de pressupost del Tribunal Constitucional i el del Consell General. Així mateix, també es presentarà l’informe de la comissió permanent sobre els afers tractats fora del període de sessions, i finalment, es debatrà el projecte de llei de modificació de la Llei sobre el consum d’electricitat i telèfon.
La junta de presidents també va acordar programar una sessió de control a l’executiu per a l’11 de març. Finalment, el 14 de març se celebrarà la tradicional sessió de la Constitució, que inclourà la lectura de l’informe de la delegació del Consell General a l’AFP i a l’OSCE.

Trobada amb dos joves
D’altra banda, el síndic general va rebre ahir dos dels joves que van assistir al Fòrum del clima per als joves, organitzat per l’Unicef i per la ciutat de Copenhaguen, que van exposar-li les activitats que van realitzar en el transcurs del Fòrum, en què van fer diverses intervencions, com la presentació d’Andorra com a país, amb els seus reptes i els seus elements favorables.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte