Diari digital d'Andorra Bondia

L'intercanvi d'informació i les relacions d'Andorra amb la UE centren la reunió entre Espot i l'ambaixadora d'Àustria


Escrit per: 
Agències

 

El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, s’ha reunit aquest divendres amb Ulrike Tilly, ambaixadora de la República d’Àustria.

L’ambaixadora austríaca s’ha volgut acomiadar del ministre Espot donat que deixarà el seu càrrec el proper mes de desembre per ocupar la seva nova designació a Suècia. Durant la reunió el ministre Espot i l’ambaixadora Tilly han parlat dels temes bilaterals en curs com són l’acord en matèria d’intercanvi d’informació fiscal signat el passat mes de setembre i del futur de les relacions d’Andorra amb la Unió Europea.

La diplomàtica d’Àustria ha agraït el suport d’Andorra a la candidatura del seu país al Consell Internacional de Coordinació del Programa Home i Biosfera de la UNESCO. De la seva banda, el ministre Espot ha valorat molt positivament la tasca duta a terme per l’ambaixadora Ulrike Tilly per impulsar i reforçar les relacions bilaterals entre el Principat d’Andorra i la República d’Àustria. Tilly ha manifestat que ha estat un honor ser ambaixadora del Principat i estrènyer les relacions entre els dos Estats i s'ha mostrat convençuda que el seu successor Rudolph Lennkh continuarà la seva tasca amb el mateix entusiasme.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte