Diari digital d'Andorra Bondia

L'ONCA actuarà aquest divendres amb el grup de pop 'Love of Lesbian'


Escrit per: 
Agències


L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) ha estat convidada a col·laborar amb el grup de pop, Love of Lesbian al cicle Camaleons del Teatre Auditori de Sant Cugat.

El concert, produït pel mateix teatre, es durà a terme el 21 de maig a les deu de la nit. En aquesta ocasió, el concert de la formació andorrana, el patronat de la qual el formen el Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, s'emmarca en el conveni de col·laboració entre la Fundació ONCA i el Teatre vallesenc.

Segons explica el director artístic del cicle, Albert Puig, 'els Love of Lesbian són la bona cara que exemplifica l’estat de salut de la nostra música més nova. El grup de Barcelona que lidera Santi Balmes recull els fruits d’una collita pacient i molt ben planificada. Sis discos que són sis manuals de com s’han d’escriure les cançons pop del segle XXI, sis àlbums que inclouen algunes de les millors imatges del pop independent català dels últims anys'. En aquest sentit, Puig afegeix que 'com a colofó del concert, els Love of Lesbian es vestiran de gala amb la complicitat i saviesa de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i les batutes expertes de Ricky Falkner i Fernando Velázquez, compositor, entre moltes altres obres, de la banda sonora d’El orfanato. És el moment de sumar noves sensacions i de veure i sentir els Love of Lesbian com no s’ha fet mai'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte