Diari digital d'Andorra Bondia

López aposta per les noves tecnologies en el turisme


Escrit per: 
Text: Marià Miño / Foto: PS

El candidat territorial socialdemòcrata a la Massana, Pere López, va destacar ahir la importància de les noves tecnologies en la promoció turística.

López, que va pujar a la Caubella acompanyat dels companys de llista Claudi Benet i Juli Call, va recordar que els grups de l’oposició del Consell General no van deixar passar el crèdit extraordinari per modernitzar la plataforma Andorra.ad, una acció que va qualificar de “fonamental” de cara a la propera legislatura.
En aquest sentit, López va apuntar que espera que “no hi hagi obstacles ni doble discurs”, mentre que el número cinc de la llista, Claudi Benet, va assenyalar “aquests senyors que volen doblar la partida de turisme i que es van oposar als crèdits extraordinaris per a la promoció turística a través de la millora del portal web”. A més a més, Benet va assegurar sobre la millora del turisme que “no és qüestió de doblar el pressupost ni d’anar a cop de talonari, sinó de ser més imaginatius i saber on has d’anar i què has de fer”.
Pel que fa a les crítiques de la candidatura demòcrata de la Massana al Govern per haver “deixat de banda” Andorra Turisme, el número cinc de la llista socialdemòcrata i ministre en funcions de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, va assegurar que “hi ha hagut un treball en conjunt amb els comuns i els privats, i en l’últim any ens hem reunit amb 800 entitats o persones”, i va replicar que “si algú ha descuidat el turisme han estat els que ara protesten”.
Així mateix, Benet va apuntar que en les anteriors legislatures “es va descuidar el turisme francès”, mentre que l’actual Govern ha anat a diverses fires “on no s’anava” i ha fomentat les relacions amb la regió de Migdia-Pirineus, de manera que el turisme francès “ja ha començat a augmentar una mica”.
López va concloure que el Partit Socialdemòcrata “seguirà treballant pel turisme de neu i de muntanya i per la desestacionalització”, i va destacar els esforços fets per obrir-se a nous mercats i estrènyer les relacions amb l’Organització Mundial del Turisme (OMT) fins a acollir el Global Tourism Forum.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte