Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.

López demana per l’aplicació de l’IS i de l’IRPF


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha presentat diverses preguntes sobre l’aplicació de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF) i de l’impost de societats (IS) per conèixer la liquidació i les deduccions aplicades. 

Pel que fa a l’impost de societats, es demana un quadre resum de les liquidacions dels exercicis fiscals compresos entre el 2012 i el 2021 que tributen al règim general que inclogui la base total de tributació, l’import total de les deduccions aplicades a la base de tributació i l’import de les deduccions aplicades a la quota i l’import total recaptat per exercici. Així mateix, es demana pels imports totals de deduccions pendents d’aplicar en data de 31 de desembre del 2021 i també vol la informació relativa als règims especials previstos i les declaracions d’IS del 2012 al 2021 dels organismes d’inversió col·lectiva de dret andorrà.

Pel que fa a l’IAE i l’IRPF, es demanen els quadres resum de liquidacions de l’impost que grava les activitats econòmiques, incloent-hi la base total de tributació, l’import de les deduccions i l’import recaptat. Igualment, es demanen els imports totals de deduccions pendents d’aplicar al tancament del 2021 i un quadre resum de les bases de tributació de l’IRPF i la seva recaptació per a cada un dels anys des de la seva aplicació fins ara.

López
aplicació
IS
IRPF

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte