Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats de les llistes territorials de d’Acord, ahir a l’Auditori Nacional.
Els candidats de les llistes territorials de d’Acord, ahir a l’Auditori Nacional.

López diu que d’Acord té opcions de disputar “moltes parròquies”


Escrit per: 
Redacció / FOTO: d'Acord

d’Acord (Liberals d’Andorra + Partit Socialdemòcrata) està en condicions de poder disputar “moltes parròquies”. Així ho va declarar el candidat socialdemòcrata a cap de Govern, Pere López, en la presentació de les candidatures territorials que va tenir lloc ahir a Ordino. En aquest sentit, López va exposar que tenen “moltes aspiracions”, i no només a les parròquies on se’ls apuntava com a favorits.

El candidat també va destacar que ha estat un èxit haver pogut tancar set llistes i haver-ho fet amb candidats i candidates “molt potents”, líders a les seves parròquies, i amb trajectòria política i professional. “Són projectes amb gran força que són l’opció del canvi polític a les properes eleccions generals”, va dir. López també va reiterar que d’Acord és un projecte per a la democràcia, la pluralitat i que ha de permetre donar veu a molts vots que en la circumscripció territorial “no van enlloc”. Aquests electors, va exposar, “ara tenen l’opció que el seu vot acabi tenint un paper al Consell General, que al cap i a la fi és el que compta”. De la seva banda, el candidat a cap de Govern de Liberals d’Andorra, Jordi Gallardo, va explicar que les dues formacions han “connectat molt bé” i que aquelles persones que vulguin un canvi, en uns punts molt concrets, ara tenen l’opció de votar d’Acord. “És un acord per Andorra”, va concloure.
També van parlar els candidats de la llista territorial d’Acord d’Ordino, que ahir van actuar d’amfitrions. Marc Galabert va explicar que aquest és un pacte necessari per al país al mateix temps que va destacar que la població està prenent consciència que cal un canvi que permeti tenir més representativitat al Consell General per controlar l’acció de Govern més del que s’ha fet fins ara. Galabert va remarcar la necessitat de donar a conèixer les propostes electorals abans dels comicis per tal que des de la discrepància es pugui arribar a una entesa, “molt necessària per a l’Andorra actual i la que ha de venir”. A més va explicar que treballen amb l’objectiu de tornar el protagonisme al Consell General, augmentar la transparència de les institucions i impulsar una negociació amb la Unió Europea “clara i transparent”. 
Jean Michel Armengol, de la seva banda, va indicar que el treball entre persones procedents de diferents àmbits ha vingut “quasi de forma natural”. Així va destacar que “era una necessitat impulsar una alternativa” amb una proposta diferent, i es va mostrar disposat a treballar pel bé de la parròquia i de tot el país. “d’Acord és una forma de treballar conjuntament i amb sintonia, reunir grups de diversos àmbits però cap a un objectiu comú”, va concloure.

d'acord
candidatures territorials

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte