Diari digital d'Andorra Bondia
López i Font durant la roda de premsa, ahir a la tarda al Consell General.
López i Font durant la roda de premsa, ahir a la tarda al Consell General.

López diu que el discurs de diversificació de l'economia del Govern "no és creïble"


Escrit per: 
M. P. A. / Foto: PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha presentat aquesta tarda una bateria de preguntes per saber quins creu el Govern que són els motius pels quals l’economia andorrana ha estat la que més ha reculat a Europa al llarg de l’any 2020. Concretament, López pregunta al Govern quins efectes provoca l’aposta per la no diversificació econòmica amb relació a la caiguda del PIB del 12% i què pensa fer el Govern per millorar aquesta situació, ja que “les elits conservadores” porten dècades bloquejant la diversificació econòmica. 

Segons López, a més de la crisi causada per la pandèmia de la Covid-19, des del PS identifiquen “dos factors importants”. D’una banda, la resistència dels “últims governs conservadors” a voler diversificar l’economia; i de l’altra, el fracàs en la gestió diplomàtica del Govern, la qual cosa va comportar que fins a Setmana Santa no es comencessin les converses amb el govern espanyol. 

López s'ha queixat de la “poca sensibilitat” per part de la majoria als projectes de llei que la seva formació ha presentat sobre la implantació de nous sectors econòmics al país. En aquest sentit creu que “el discurs de diversificació de l’economia del Govern no és creïble”.

Font insisteix a demanar “un passaport Covid oficial”
El conseller del PS, Jordi Font, ha insistit avui a demanar “un passaport Covid oficial i creïble” que substitueixi “la fotocòpia en blanc i negre” d’un certificat “cutre” que fins ara rep la persona que es vacuna. Segons Font, “no és de rebut anar amb aquest document pel món”, tot i que tingui les dades necessàries i sigui  suficient per desplaçar-se.

López
Govern
diversificació econòmica

Compartir via

Comentaris: 3

Comentaris

Estan massa ocupats amb la vestiments i els tattoos com per preocupar-se d'un passapost Covid oficial i no dic ja de l'economia.
Tenen moilta raó al dir que vam fer tard en l'obertura de fronteres i que a nivell diplomatic es van adormir. A la vista estan les consequencies...
Tan difícil es implantar un codi QR???? Aquesta App estarà feta quan ja no calgui i hagi passat l'estiu... com am l'obertura de fronteres

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte