Diari digital d'Andorra Bondia
Pere López i Susanna Vela al congrés del PS francès.
Pere López i Susanna Vela al congrés del PS francès.

López i Vela participen al congrés del PS francès a Aubervilliers


Escrit per: 
Redacció

El president del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, i la primera secretària, Susanna Vela, han participat aquest cap de setmana en el congrés del Partit Socialista francès, que ha tingut lloc a Aubervilliers i ha comptat amb la participació del comissari europeu d’Afers Econòmics i Financers, Pierre Moscovici, i d’Udo Bullmann, president del grup socialdemòcrata al Parlament Europeu, entre d’altres.
Els dos dirigents van mantenir trobades bilaterals amb representants de la formació gal·la, així com amb d’altres grups socialistes europeus amb qui van compartir projectes i iniciatives en diferents àmbits de preocupació a nivell internacional. També els van traslladar quina és la realitat d’Andorra de cara a les negociacions amb la Unió Europea per a l’assoliment d’un acord d’associació.  
Durant les dues jornades, els dos dirigents del PS van participar en debats i taules rodones, que han abordat afers com la situació dels refugiats, l’ecologia o la defensa dels serveis públics.
Entre les trobades bilaterals, López i Vela es van reunir amb Emmanuel Maurel i Éric Andrieu, eurodiputats francesos de la comissió de Comerç Internacional de Parlament Europeu (INTA), que serà la responsable d’analitzar el text del futur acord d’associació amb la Unió Europea, així com amb la vicepresidenta de l’Eurocambra, Sylvie Guillaume.
López i Vela van parlar amb representants dels socialistes belgues, alemanys i dels laboristes anglesos. D’aquesta manera, van poder intercanviar idees i propostes, així com projectes que, des d’aquestes formacions, es volen tirar endavant per abordar problemes clau en el món actual, com ara la lluita per l’equitat de gènere, la protecció del medi ambient, les mesures per fer sostenibles a llarg termini els sistemes de pensions o les dificultats d’accés a l’habitatge.

López
Vela
PS francès
Aubervilliers
Congres

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte