Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general del PS Pere López.
El conseller general del PS Pere López.

López pregunta per les promeses “incomplertes” a la gent gran


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López critica la “falta de respecte” i de “lleialtat política” que el Govern té, a parer seu, amb la gent gran. López va recordar que  l’executiu fa anys que assegura que atendrà les reivindicacions en matèria sanitària del col·lectiu, com ara la cobertura dels tractaments de podologia o l’extensió del règim del tercer pagador, “sense que això acabi sent realitat”. Per aquesta raó, el parlamentari ha tramitat una pregunta oral perquè sigui resposta en la sessió de control que s’ha de celebrar el dijous, 14 de juny. 

En l’escrit tramitat a Sindicatura, el conseller general recorda que el col·lectiu de gent gran ha estat insistint en aquestes demandes i que “aquests compromisos encara no s’han complert” i, per tant, “les demandes es continuen fent”.

Per això, López preguntarà en la propera sessió de control al Consell General “quan preveu el Govern complir els compromisos en matèria de salut realitzats una vegada i una altra davant el col·lectiu de gent gran en relació amb punts com ara el règim del tercer pagador o la inclusió en la cartera de serveis de determinats actes de podologia, entre d’altres”.

El parlamentari del PS remarca que “es tracta de promeses que venen de fa anys” i que continuen sense materialitzar-se, fet que considera una “absoluta falta de respecte vers el col·lectiu”. 

López destaca en l’escrit presentat a Sindicatura que “hi ha un veritable sentiment de decepció entre el col·lectiu (de gent gran) envers aquest Govern”. Aquesta sensació, va comentar López, és conseqüència “no només de no complir les promeses sinó que, a més, no hi ha la lleialtat política d’explicar els motius dels incompliments” del Govern de Martí. 

López
pregunta
promeses
gent gran

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte