Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.

López vol saber com s’han determinat les franges salarials


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha entrat a tràmit una bateria de preguntes escrites i una demanda d’informació complementària en relació al Projecte de llei de mesures urgents per a la millora del poder adquisitiu de la ciutadania i en matèria d’arrendaments d’habitatge. Amb aquests vol saber com s’han determinat les franges salarials i els corresponents increments així com els percentatges d’augment dels lloguers.

Concretament, López demana pels criteris utilitzats per determinar els diferents nivells per als increments salarials i en què es fonamenten. Es pregunta per la informació que hi ha a la base de tal divisió i dels increments que es corresponen a cada nivell i es demanen els informes, dades estadístiques, informació del mercat, estudis d’impacte de la mesura i altra informació, incloent els fulls de càlcul utilitzats per analitzar els diferents escenaris.

De la mateixa manera, el líder socialdemòcrata vol conèixer en què es basa la mesura prevista per a l’any vinent d’incrementar els lloguers un 2% o un 5% en funció de la casuística. Aquí també es demana per la informació utilitzada per establir aquestes casuístiques i si s’han realitzat estudis d’impacte de la mesura. Així mateix, es demanen els informes, dades estadístiques i fulls de càlcul utilitzats per treballar els diferents escenaris.

López
franges salarials

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte