Diari digital d'Andorra Bondia
Una de les actuacions del Cirque du Soleil al Principat.
Una de les actuacions del Cirque du Soleil al Principat.

L’oposició censura Camp per voler marcar els seus programes


Escrit per: 
M.S. / Foto: Agències

La crida del ministre de Turisme, Francesc Camp, a les forces polítiques a incloure als seus programes electorals quina ha de ser l’alternativa al Cirque du Soleil si no hi volen continuar apostant no ha agradat gens ni mica als partits de l’oposició, que han censurat l’actitud del ministre de voler marcar els seus programes electorals. 
El conseller general liberal Ferran Costa, que va qualificar les manifestacions del ministre de “fal·làcia absoluta” i “gratuïtes”, va destacar que “és molt curiosa la manera de veure del senyor Camp de com han de fer política els partits de l’oposició”, i li va recordar que cada formació és prou sobirana com “per posar al seu programa electoral allò que cregui que ha de posar”.
Amb més contundència es va manifestar el candidat a cap de Govern de Progressistes-SDP, Josep Roig, que va recordar al ministre que “el que ha de fer és respondre a les preguntes que li fan els consellers generals”. 
En aquest sentit, Roig, que va destacar que Camp és una persona que “no està capacitada per exigir res a ningú”, va remarcar que sembla que el ministre “no ha acabat d’entendre de què va el sistema parlamentari i democràtic”.
Quant a l’aposta pel Cirque du Soleil, Roig va assegurar que “quan toqui fer-ne balanç i veure què ha aportat al país ja ho farem”, igual també que “quan toqui parlar de turisme i presentar les nostres propostes, també ho farem”.
Per la seva part, el conseller general d’Unió Laurediana-Independents de la Massana i president del grup mixt, Josep Pintat, va assegurar que “nosaltres intentarem portar propostes”, i va deixar clar que “en tot cas no continuarem fent circs mediàtics com estem fent avui dia amb aquestes mesures urgents”.
Finalment, el parlamentari del Partit Socialdemòcrata Pere López, que va recordar que el Cirque du Soleil “és una aposta costosa”, va recriminar al ministre que “pensar que no hi ha res més a fer quan fa tants anys que es fa, és mentir”. En aquesta línia, i tot i admetre que ha estat “un projecte positiu en certs àmbits”, tot i que ara ja “té tendència a encallar-se”, López va defensar que “es poden fer projectes més renovadors”, i va criticar “la incapacitat d’innovació i d’aportar coses noves” de la política turística de DA.

 

oposició
censura
camp
marcar
programes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte