Diari digital d'Andorra Bondia
Les conselleres de l'oposició, Sandra Tudó i Eva Choy, durant el consell de comú.
Les conselleres de l'oposició, Sandra Tudó i Eva Choy, durant el consell de comú.

L'oposició ordinenca mostra el seu malestar per la reducció de convocatòries de comissions


Escrit per: 
Agències / Foto: C.G.

L'oposició del Comú d'Ordino vol que la corporació convoqui més reunions de comissions. De fet, vol que es compleixi el reglament comunal, que insta a celebrar comissions cada tres mesos. Concretament, i segons ha fet públic la consellera de Liberals+Independents Eva Choy la reunió de les comissions de Finances i d'Obra Pública han superat aquest període, i són prou importants com perquè se celebrin amb més periodicitat, han considerat.

Choy ha lamentat que ha assistit a molt poques comissions i que, a més, la majoria n'ha disminuït el nombre des que va assumir el comú, fa tres anys i mig. Ha recordat que són els "pocs espais que tenim la minoria" per fer aporacions i "fer la nostra feina". "Ho trobem a faltar", ha afegit.

Des de la majoria s'han mostrat en desacord amb aquesta crítica i han justificat la manca de convocatòries per l'absència de temes a tractar. Però, "si volen, en podem convocar cada setmana" i "podem parlar del temps", ha bromejat el cònsol major, Josep Àngel Mortés, que ha recordat que la minoria té "la porta oberta" del Comú per venir a tractar qualsevol aspecte que els preocupi.

Més concretament, i en relació a la comissió d'Obra Pública, s'està esperant l'informe de la comissió tècnica d'Urbanisme sobre els canvis del POUP de la parròquia per fer la convocatòria. Un informe que està al caure, ha avançat Mortés. I pel que fa a la de Finances, la consellera Maria del Mar Coma ha informat que estan tancant la liquidació trimestral i que, un cop estigui enllestida, se celebrarà la comissió.

En aquest sentit, Choy ha recordat que hi ha l'informe del Tribunal de Comptes del 2017 a tractar i que podria ser un motiu suficient per convocar una comissió.

Un hivern molt bo a Arcallís

En un altre ordre de coses, i tot i que no ha volgut avançar dades, Mortés ha assegurat que, malgrat l'absència de neu, "estem tenint un hivern molt bo a Arcalís".

convocatòries
comissions
malestar
ordinenca
oposició

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte