Diari digital d'Andorra Bondia

Lozano remarca la necessitat d’ajudar la petita empresa


Escrit per: 
M. S. C.

La candidata pels Verds a les eleccions generals, Isabel Lozano, ha expressat aquest dimarts, durant un dinar amb els membres del Club de Marketing, la necessitat d’ajudar la petita i mitjana empresa impulsant una línia de crèdit.

Al mateix temps, Lozano ha apostat per atraure empreses estrangeres per donar un impuls als nivells d’ocupació i al mateix temps oferir més qualitat de servei de cara a l’exterior.
La líder ecosocialista també ha mostrat la seva preocupació perquè els joves andorrans elegeixin formacions adequades a les necessitats del país, perquè posteriorment puguin exercir al Principat. Tot això a través del diàleg. En aquest sentit ha posat en relleu la trobada amb els membres del Club de Marketing, que ha servit per intercanviar opinions i escoltar “la gent que crea riquesa”, una tasca que Lozano ha qualificat d’important. En tot cas, la dirigent dels Verds ha remarcat que el programa de la formació coincideix amb les idees exposades per aquest col·lectiu de professionals.
La cap de llista de la formació ecosocialista també ha criticat el Govern socialdemòcrata afirmant que s’ha perdut dos anys en què “s’ha fet molt a fora i s’ha oblidat de parlar amb la gent d’aquí“ i d’escoltar els diferents sectors econòmics.
El president del Club de Marketing, Carles Naudi, ha explicat que aquestes trobades permeten conèixer les propostes dels quatre candidats i mantenir-hi debats enriquidors.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte