Diari digital d'Andorra Bondia

L'USDA participarà a l'Euromanifestació que tindrà lloc al Pertús el 29 de setembre


Escrit per: 
Agències / Foto: Agències

 

La Unió Sindical d'Andorra (USDA) participarà el proper 29 de setembre a l'Euromanifestació que ha organitzat la Confederació Europea de Sindicats (CES) per protestar contra els plans d'austeritat a Europa, que 'afectaran la cohesió social i el creixement'.

La mobilització tindrà lloc a la frontera hispanofrancesa del Pertús a partir de les 12 del migdia, coincidint amb la vaga general convocada a l'estat espanyol.
L'objectiu de l'Euromanifestació és mostrar el rebuig a les retallades que s'estan produint a nivell europeu, perquè segons la Confederació Europea de Sindicats, 'els plans d'austeritat poden portar a Europa a la recessió i a un augment de l'atur'.
És per aquest motiu que els sindicats espanyols, francesos i andorrans defensen una Europa 'més social i més solidària' especialment pels joves, els jubilats i les dones, i demanen accés a ocupació de qualitat, la garantia d'un sou digne, una forta protecció social, una garantia de millors jubilacions, i serveis públics de qualitat i accessibles per tothom.
Per tal de permetre un creixement 'veritable i sostenible', durant aquesta Jornada d'Acció Europea es demanarà la introducció d'un impost sobre transaccions financeres, polítiques industrials sostenibles i un reforç dels mitjans de coordinació i transparència per evitar el dúmping social.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte