Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers generals de Terceravia+UL+Independents Josep Pintat i Josep Majoral.
Els consellers generals de Terceravia+UL+Independents Josep Pintat i Josep Majoral.

Majoral demana a l’executiu per l’acord amb la CEA i l’INEC


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general de Terceravia+UL+Independents Josep Majoral ha presentat a Sindicatura dues preguntes de cara a la sessió de control a l’executiu prevista per al 8 d’octubre vinent. Concretament, Majoral s’interessa per l’acord entre el Govern, la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l’Institut Nacional de l’Economia Circular francès (INEC) i demana a l’executiu que detalli en què consisteix l’acord i expliqui en quins projectes concrets i de quina forma es vol col·laborar.
La segona de les preguntes va amb relació a la licitació de les obres per a la instal·lació dels arbres de vent, el projecte que va ser escollit en el marc dels pressupostos participatius d’Ordenament Territorial. Majoral vol saber en què consisteixen aquests treballs, quin cost tenen per a les arques públiques així com la seva durada. El parlamentari de Terceravia demana també per la rendibilitat d’aquest projecte.
D’altra banda, la consellera general de la formació, Carine Montaner, va presentar també una pregunta de cara a la sessió de control, en aquest cas amb relació a les mesures adoptades per l’executiu per tal d’incloure la tècnica de micropigmentació per a la reconstrucció de les aurèoles mamàries per a les dones sotmeses a una mastectomia en la cartera de serveis i de productes de salut de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).

Majoral
demana
l’executiu
l’acord
CEA
l’INEC

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte