Diari digital d'Andorra Bondia
Majoral i Montaner, aquest matí a Sant Jullià de Lòria
Majoral i Montaner, aquest matí a Sant Jullià de Lòria

Majoral diu que "si l'elector vol seny, l'opció de vot és terceravia"


Escrit per: 
Agències

En l'últim dia de campanya electoral, el cap de llista de la territorial de Sant Julià de Lòria de terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Majoral, ha comentat que "amb el més gran respecte per a tothom, si el que vol la gent és seny, som l’opció de govern, i aprofito per demanar el vot per la terceravia, a la llista nacional per Josep Pintat, i a la territorial per a mi mateix, acompanyat de la Carine Montaner".
Majoral ha fet un balanç de la campanya que, en la seva opinió, ha estat "neta i dura, tots hem explicat el millor possible les nostres propostes, i espero que l’electorat ho hagi entès i que no haguem generat dubtes entre els uns i els altres, ja que hi ha hagut molta informació".

El candidat lauredià ha admès que les eleccions de diumenge seran "renyides, possiblement ajustades, però hem intentat transmetre a la ciutadania la que és, per a nosaltres, la millor proposta, i ara toca a l’electorat elegir en base al que s’ha comentat tots aquests dies, que és qui escull qui vol que el representi al Consell General". Majoral, acompanyat per les candidates Carine Montaner, Meritxell Baró i Sònia Carrillo, ha agraït el seguiment i la feina dels mitjans de comunicació durant la campanya.
La llista de terceravia + Unió Laurediana + Independents competeix a la parròquia laurediana amb la de Demòcrates i la d'Acord. A les darreres eleccions generals, Unió Laurediana (1.088 vots) es va imposar a Demòcrates per Andorra (683), al Partit Socialdemòcrata (341) i a Socialdemòcracia i Progrés (180).

Els candidats d’Ordino, Encamp, Andorra la Vella i Escaldes coincideixen que són l'alternativa a la continuïtat de Demòcrates
Els candidats de les llistes territorials de terceravia + Unió Laurediana + Independents han realitzat el balanç final de la campanya també a Escaldes-Engordany, Encamp, Andorra la Vella i Canillo. A la parròquia escaldenca, França Riberaygua ha assegurat que els veïns i veïnes de la parròquia els han transmès el seu neguit per "la maca de transport públic que arribi a certs punts com Engolasters", així com la incertesa sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea i la qüestió de les pensions. Josep Pubill ha explicat que a moltes cases on hi han anat els han obert les portes per explicar les propostes de la formació i ha afegit que "la gent està cansada del bipartidisme i ens han vist com l'opció de Govern".

La candidata d'Andorra la Vella, Emi Matarrodona, ha escollit el rec del Solà per tancar la campanya electoral, "perquè podem veure Andorra, Santa Coloma i la Margineda. Quan el centre d'Andorra porta preocupació, venir aquí transmet pau". Matarrodona ha explicat que durant la campanya electoral ha tractat amb els ciutadans temes com l'aprovació de la Llei de la funció pública, la protecció de la ciutadania, la necessitat de mantenir la sobirania del país, els problemes socials, el futur de  l'agricultura, així com la protecció dela llengua i la cultura. 

Tercera Via / 3a Via / Majoral / Eleccions Generals / EG2019

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte