Diari digital d'Andorra Bondia
Els membres de la candidatura, ahir a la tarda.
Els membres de la candidatura, ahir a la tarda.

Majoral promet una gestió transparent i reactivació econòmica per a Sant Julià


Escrit per: 
Meritxell Prat / Foto: M.P.

Una gestió transparent i reactivació econòmica “perquè els ciutadans visquin bé”. Aquests són dos dels objectius que va esmentar ahir el candidat de Terceravia+UL+Independents, Josep Majoral, durant l’acte de presentació de la candidatura. Una cita que va tenir lloc, curiosament, hores després de l’inici de la campanya i de la tradicional enganxada de cartells.
Majoral va comparèixer acompanyat de tots els membres de la seva candidatura, que van poder expressar, un a un, les motivacions per presentar-se als comicis. El cap de llista, va enumerar els 10 punts en què se centra el programa, entre els quals destaca la voluntat de portar transparència en la gestió de la corporació. Encara que no va voler “criticar el que hi ha hagut fins ara”, va afirmar que “no pot ser continuar gestionant una parròquia sense que la ciutadania estigui assabentada de què està passant”. En aquest sentit va explicar que els companys que han estat a l’oposició durant aquest mandat “s’han queixat de manca de transparència, i per tant nosaltres no pecarem del que s’ha estat pecant fins ara”.
Un altre punt important per als integrants de la llista és la dinamització i reactivació econòmica. “Vull una Laurèdia neta, activa, viva. Una parròquia dinàmica que recuperi l’activitat econòmica que havia tingut i on els ciutadans visquin bé”, va anunciar, i es va mostrar convençut que la seva és “la millor candidatura perquè es tiri endavant allò que Sant Julià necessita”.
Pel que fa a la resta de punts del programa, s’aposta per fomentar la participació ciutadana i fer un Comú “més proper”, quant a la gestió econòmica es volen fixar pressupostos amb dèficit zero, es buscaran solucions en urbanisme i infraestructures perquè la parròquia pugui créixer de manera “sostinguda i sostenible”, en l’àmbit del medi ambient es fa una aposta clara per les energies renovables i es promet que s’impulsarà l’ordinació per regular el trànsit rodat a les muntanyes. Per últim, sota el títol Laurèdia posa’t guapa, es promet un embelliment de la parròquia.

Majoral
promet
gestió
transparent
reactivació
econòmica

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte