Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats de Terceravia+UL+Independents a Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Carine Montaner, davant de casa comuna.
Els candidats de Terceravia+UL+Independents a Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Carine Montaner, davant de casa comuna.

Majoral reclama consens polític i social per pactar l’acord amb la UE


Escrit per: 
Redacció/Foto: Terceravia+UL+Independents

Consens. Això és el que reclama la candidatura de Terceravia+ Unió Laurediana+Independents a l’hora de tractar les relacions del Principat amb la Unió Europea (UE). I així de clar ho va manifestar ahir el cap de llista de la formació a la territorial de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, que va assegurar que “el que demanen és que entre tots, la ciutadania, els actors econòmics i socials, les forces polítiques, tots a l’una, treballem de manera conjunta, busquem què és el que necessita Andorra per al seu futur, pensem què és el que hem de demanar a la UE perquè el país sigui pròsper, i per tant clamem per aquest consens, una paraula que fins ara Demòcrates no portava al seu diccionari”.
Davant els que posen en dubte la voluntat europeista de Terceravia, el candidat lauredià va insistir que “l’acord d’associació és necessari per a l’economia del Principat”, però va matisar que “tot es jugarà aquí perquè, al cap i a la fi, el futur del país passarà per l’acord d’associació que s’està negociant.” Majoral va reiterar que cal “consens i unitat amb les forces polítiques, i tots els actors socioeconòmics del Principat.” I va concloure recordant que la Unió Europea “vol sumar i no restar”, i per tant “el fet que Andorra s’hi sumi és positiu.”

Petit comerç
D’altra banda, el candidat de Terceravia a la territorial d’Escaldes-Engordany, Josep Pubill, va proposar ahir que els petits comerços siguin llocs de recollida de l’e-commerce, tot i que va deixar clar que “necessiten molta pedagogia i acompanyament institucional”. Pubill va assegurar que serviria per potenciar “les zones menys afavorides comercialment, aquelles que compten amb menys promoció institucional”.
Després de trobar-se amb diferents comerciants de la part alta d’Escaldes-Engordany, el candidat de Terceravia va explicar que un dels neguits que més els preocupen “és la manca d’aparcament”. I en aquest sentit, Pubill va lamentar que la gran majoria dels aparcaments de majors dimensions “es troben de la plaça Coprínceps en avall”.

Majoral
reclama
consens
polític
social
acord
ue

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte