Diari digital d'Andorra Bondia
Marcelo Rebelo de Sousa participarà en el pelegrinatge a Meritxell
Marcelo Rebelo de Sousa participarà en el pelegrinatge a Meritxell

Marcelo Rebelo de Sousa participarà en el pelegrinatge a Meritxell


Escrit per: 
Pepa Gallego

Ja s’havia anunciat que el president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, visitaria Andorra els pròxims 7 i 8 de setembre coincidint amb la celebració del dia de Meritxell, per respondre a la invitació feta pel cap de Govern, Antoni Martí, el mes de setembre passat durant seva visita a les localitats lusitanes de Ponte de Lima i Viana do Castelo. També s’havia dit que prendria part en els actes previstos per la celebració del dia de Meritxell al santuari basílica de Canillo, fent referència a la solemne eucaristia on són presents totes les autoritats andorranes. Però el BonDia ha pogut saber que el president portuguès ha manifestat la voluntat d’arribar al santuari fent una mica de pelegrinatge. 
Responsables de la seguretat del president de la República de Portugal, juntament amb els caps de protocol del Govern, ja han visitat el camí que farà Marcelo Rebelo de Sousa el 8 de setembre, aprofitant la festivitat del dia de Meritxell. Un camí que tot apunta que anirà des de la zona de Prats fins al santuari. 
Des de l’organització s’ha previst un increment de cadires i també de racions de coca per a l’acte central d’eucaristia, perquè s’estima que hi haurà un augment considerable de residents portuguesos que acompanyaran el president lusità.
La jornada prèvia, el dijous 7 de setembre, el president portuguès serà rebut per les màximes autoritats andorranes a la Casa de la Vall, al Govern, al Comú d’Andorra la Vella i al palau episcopal. 

Marcelo Rebelo de Sousa
pelegrinatge
Meritxell

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte