Diari digital d'Andorra Bondia
a cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín.
a cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín.

Marín aposta perquè consellers actuals integrin la llista demòcrata a Escaldes


Escrit per: 
Agències / Foto: M. F.

Tot i que tal com ella mateixa explica encara no hi ha res tancat i es “treballa força” per poder revelar en els propers dies quins són els candidats de Demòcrates, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha mostrat la seva aposta que aquesta llista estigui integrada per persones que ja hagin estat al comú, si més no, en els darrers quatre anys.

D’aquesta manera, Marín, que no s’ha volgut mullar amb els noms ni amb el fet de si DA ha d’anar en solitari a aquestes comunals del 15 de desembre o en coalició (ja que ha recordat que és una “decisió que depèn del comitè parroquial”), ha mostrat la seva aposta perquè persones que han format part del seu equip comunal integrin la llista per als propers comicis. En aquest sentit, ha defensat el valor de l’experiència i ha recordat que ella també va arribar a encapçalar la llista “prenent el relleu de Toni Martí”, amb qui havia treballat com a consellera comunal. Ella, ha dit, continuarà "insistint, treballant" perquè aquest relleu es doni també en la llista demòcrata per Escaldes per al 15D.

Sobre la confecció de la llista, la mandatària comunal ha reconegut que sempre costa convèncer els possibles candidats. Ella mateixa, ha dit, va haver de meditar molt el repte ja que suposa “molta responsabilitat” i s’han de tenir en compte diferents aspectes personals com la feina o la família. De totes maneres, i mirant enrere, ha dit que se sent “orgullosa” de la feina que ha fet la majoria al capdavant de la corporació comunal i ha emfasitzat que qui els prengui el relleu es trobarà unes finances comunals millors que les que van heretar ells, ja que han rebaixat l’endeutament a la meitat i s’han fet “moltes inversions”.

Marín
aposta
consellers
llista demòcrata
escaldes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte