Diari digital d'Andorra Bondia

Marín aposta perquè els comuns continuïn assumint les escoles bressol


Escrit per: 
Agències

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, es mostra partidària de mantenir les escoles bressol com a competència comunal.

Així ho ha manifestat en el decurs d'una entrevista al programa el Matinari d'ADRàdio, on ha afegit, però, que no descarta modificar la seva opinió si així es decideix en reunió de cònsols. De fet, en la darrera trobada dels mandataris comunals es va acordar que cada Comú faria una llista de les competències que assumeix i així poder-les posar en comú i delimitar-les.
La cònsol major d'Escaldes-Engordany creu que la gestió de les escoles bressol hauria de continuar a mans dels comuns, desmarcant-se així de l'opinió de la resta de cònsols que aposten perquè aquesta sigui una competència que passi a mans del Govern. Marín ha manifestat que respecta l'opinió dels altres mandataris ja que és conscient del cost que suposa per un Comú assumir aquesta competència. En aquest sentit, la cònsol major ha recordat la feina feta durant els darrers vuit anys al Comú escaldenc, en els que ella ha ocupat el càrrec de consellera de Social, i que s'ha vist recompensada amb l'augment d'usuaris i la satisfacció que li han transmès els pares.
Tot i la seva postura favorable a mantenir aquesta competència, Marín s'ha mostrat oberta a acceptar el que es decideixi en reunió de cònsols. Pel que fa a la resta de competències, la cònsol creu que l'atenció a domicili hauria d'estar gestionada pel Govern. 
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte