Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marin, durant la participació telemàtica al consell del CLAD.
La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marin, durant la participació telemàtica al consell del CLAD.

Marin participa en el consell directiu del Centre Llatinoamericà d’Administració pel Desenvolupament


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marin, ha participat en la reunió del consell directiu del Centre Llatinoamericà d’Administració pel Desenvolupament (CLAD) que té lloc a Bogotà, Colòmbia, i que precedeix al 26è Congrés Internacional d’aquest organisme sobre la Reforma de l'Estat i de l'Administració Pública que es durà fins al 26 de novembre sota el títol 'Proximitat al ciutadà: digitalització i gestió local'.

Durant la reunió del consell directiu, amb participació telemàtica, s’han aprovat les accions programàtiques del CLAD i l’agenda prevista pels pròxims mesos, així com la renovació de la junta, la presidència de la qual ostentarà República Dominicana. També s’ha aprovat l’adhesió de Guinea Equatorial com a país integrant d’aquest organisme.

Durant els pròxims dies, en el marc de la celebració del Congrés Internacional, la ministra participarà en diferents panells i conferències plenàries a càrrec d'experts que debatran sobre el futur de l’administració pública, la seva gestió i el desenvolupament de les persones que hi treballen.

La participació en la present edició del Congrés, organitzada conjuntament amb el Govern de Colòmbia, es desenvoluparà gairebé íntegrament de manera virtual. La trobada reuneix representants dels 23 països que integren el CLAD, així com parlamentaris, investigadors, docents universitaris i consultors.

El Centre Llatinoamericà d’Administració pel Desenvolupament és un organisme internacional format pels Ministres i representants polítics encarregats del funcionament de les administracions públiques dels diferents Estats. El CLAD treballa en el traspàs de coneixement i experiències entre els seus membres, en la formació i capacitació dels treballadors públics, elabora estudis d’experts i avaluacions de tots els aspectes vinculats a la transformació i modernització de les administracions públiques.

Marín
participa
consell
directiu
Centre Llatinoamericà d’Administració pel Desenvolupament

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte